RT VA Nuutuksen Freia “Raisa”

Nuutuksen Freia "Raisa" valioitui rally-tokossa Annan ohjaamana hienoin pistein. Valioitumiseen johtavat pisteet olivat 99, 97 ja 96! Paljon onnea,  ja suurkiitos Annalle, Nuutuksen ensimmäinen RTVA on totta 🙂

Rally-toko taitureita

Koronan luomista vaikeista olosuhteista huolimatta nuutuslaiset ovat treenanneet ja osallistuneet upeasti rally-tokokokeisiin. Hyväksyttyjä tuloksia syksyltä ovat jo saaneet Nuutuksen Ruusa VOI, Freia "Raisa" MES, Iida ALO, Eira VOI, Joda ALO ja Isabelle du Soleil du Ventoux VOI. Paljon onnea tuloksista!

Rallattelua Äänekoskella

Keskisuomalaiset Nuutuslaiset kokoontuivat harjoittelemaan rally-tokoa Äänekoskelle. Mukana Cid, Isabelle, ja Joiku sekä Nuutuksen Freia "Raisa", Nuutuksen Diana, Nuutuksen Isa ja Nuutuksen Iida. Harjoitusten päälle vielä takaa-ajoleikkejä koirapuistossa ja pulahtaminen Laajalahteen.

Uusia SPA1 kasvatteja

Saarijärvellä 26.6.2020  Nuutuksen Gaia "Dara", Nuutuksen Nuts Over Hellu, Nuutuksen Rémi ja Nuutuksen Iida (kuvassa) selvittivät taipparit läpi hyväksyttävästi. Onnea kaikille hienoista suorituksista!!!

Uusia SPA1 kasvatteja

Lapinjärvellä 14.6.2020  Nuutuksen Iglu "Casper", Nuutuksen Gaia, Nuutuksen Hertta ja Nuutuksen Iivo (kuvassa) selvittivät taipparit läpi hyväksyttävästi. Onnea kaikille hienoista suorituksista!!!

Nuutuksen K-pentue syntyi 4.5.2020

Nuutuksen Eira synnytti 6 pentua 4.5.2020. Pentueeseen syntyi 3 poikaa ja 3 tyttöä. Kaikki kolme poikaa ovat mustia, tytöt hiekanvärinen ja ruskea. Kolmas tyttö ei jaksanut ja päästimme hänet pois. Isänä on Laulava Aprilis Jekku.

Koirauimalassa

Isabelle, Nuutuksen Emma, Nuutuksen Iivo, Nuutuksen Iglu "Casper", Nuutuksen Ikaros "Rocky", Nuutuksen Isla, Nuutuksen Jaffa ja Nuutuksen Joiku tapasivat Hyvinkäällä koirapuistossa ja menivät sen jälkeen koirauimalaan uimaan. Kaikilla oli hauskaa ja omistajatkin kastuivat juuri sopivasti : )

Pellolla tavataan!

Isabelle, Eira, Cid, Joiku, Rael, Nuutuksen Iivo ja Nuutuksen Isa pääsivät juoksemaan ja leikkimään pellolla eikä sadekeli haitannut menoa lainkaan.

error: Materiaali suojattu/Content is protected !!