Joiku (barbet)

Joiku

Joiku du Soleil du Ventoux

Barbet narttu
Syntynyt 17.8.2014 / LOF8BARB1264/0, FI55888/14
Kasvattaja:BRIGITTE JA ROLAND RAOUX, MONTEAUX, RANSKA
Omistaja: Taina Horne
Lonkat B/B, kyynärät 0/0, silmät ok, polvet ok
SPA1
joiku rotukatselmuksessa
joiku koiranetissä

Joiku liittyi laumaan loppuvuodesta 2014. Joiku on Isabellen täyssisko, ja tutustuttuamme Isabellen ihastuttavaan luonteeseen ja olemukseen ajatus pennun ottamisesta syttyi heti kun kuulimme, että Brigitte on aikeissa teettää toisen pentueen samalla yhdistelmällä. Joikun vanhemmilla on molemmilla sekä koe- että käytännönkokemusta metsästyksestä, koetulos tottelevaisuudessa ja molemmat ovat Ranskan muotovaliota. Joikun Suomeen tuloa piti hieman odotella raivotautirokotusten vuoksi ja tyttö olikin jo 15 viikkoinen tullessaan. Joiku sai kuitenkin erittäin hyvät eväät elämään kasvattajan luona: paljon erilaisia kokemuksia, positiivista kasvatusta hyviin käytöstapoihin ja paljon rakkautta. Suuri kiitos Brigittelle ja Rolandille!

Joiku aloitti myös "näyttelyuransa" jo Ranskassa ollessaan ottamalla osaa rotuyhdistyksen päänäyttelyyn bébé-luokassa. Tuomari piti Joikua hyvin lupaavana pentuna ja Joiku saikin hienon pokaalin kotiin tuotavaksi. Parasta näyttelyssä oli kuitenkin kokemus. Kuten sisaruksensakin, Joiku osasi ottaa koko näyttelytouhun rennon tyynesti, ja esiintyi kehässäkin niin hyvin, että voitti pokaalin juuri luonteensa vuoksi.

Suomeen ja uuteen laumaansa Joiku on kotiutunut nopeasti. Reippaan ja rohkean, mutta samalla tyynen luonteensa vuoksi kaikkiin uusiin asioihin tottuminen käy helposti, eikä oikein mikään tunnu sitä pelottavan. Barbetmaiseen tapaan Joiku on myös erittäin helppo pentu - tavaroiden järsiminen, sisäsiisteys, yksin jääminen tai muut mahdolliset pentuajan ongelmat eivät ole tulleet esiin juuri lainkaan.

error: Materiaali suojattu/Content is protected !!