Salla

Salla

Nuutuksen Salla

Espanjanvesikoira narttu
9.8.2009 - 9.9.2017
FI11103/09
Kasvattaja ja omistaja: Paula HOrne, Sipoo
Lonkat A/A, Kyynärät 0/0, Silmät lasiaisen rappeuma (lievä) todettu 11/13, TGAA negatiivinen, PRCD-PRA testi normaali, diluutiotestattu terve D/D
SPA1, RT1, MEJÄ AVO1,SPME-V AVO-, RT AVOHYV X 2, näyttely ERI
Pentueet: 2012 Nuutuksen A-pentue JA 2014 Nuutuksen B-pentue
Salla koiranetissä

Salla jäi ainoana narttupentuna Paulalle Sipooseen, ja hauskuuttaa siellä äitiänsä Mikkua, Mistral-'tätiä' ja Pepe-vaaria.
Salla suoritti spanieleiden taipumuskokeen hyväksytysti jo alle vuoden ikäisenä ja on sittemmin osoittanut kykyjä lintumetsästykseen. Mejässä Sallalla on AVO1-luokan tulos ja spanieleiden vesilintukokeessakin on ehditty käydä. Salla on saanut olla ns. nolla-koirana spanieleiden vesityö-osuudessa, ja tyttö selviytyi tehtävästä kiitettävästi - hyväksytty tulos olisi tullut mikäli se olisi ollut virallisesti mukana. Salla aloitti 7-vuotiaana myös rallytokouran, ja sai ensimmäisistä kisoistaan 95/100 pistettä.

Aidon vesikoiran tapaan Salla rakastaa uimista, etenkin vedestä noutamista. Tämän tehtävän se ottaakin niin tosissaan, että toiseksi jäävät jopa Mikku ja Pepe (molemmat erittäin innokkaita vedestä noutajia myöskin). Muutenkin lelut ja pallot ovat Sallan intohimo, ja se noutaa niitä välillä vaikka toisen koiran suusta, mikäli toinen ei muuten niistä älyä luopua - eikä se pienellä hurmaavuudella ja periksiantamattomuudella ole edes vaikeata!

error: Materiaali suojattu/Content is protected !!