Jekku

Jekku

Cassandran Escos

Pyreneittenpaimenkoira uros
6.8.1993 - 6.5.2009 / SF34972/93
Kasvattaja: Päivi ja Risto Rämö, Humppila
Omistaja: Taina Horne
Jekku koiranetissä

Jekku eli pitkän ja aktiivisen elämän alun hankaluuksista huolimatta; Jekun molemmat lonkat jouduttiin jo nuorena leikkaamaan pahan lonkkavian vuoksi. Leikkaus ja siitä toipuminen sujuivat erittäin hyvin, eikä Jekku vanhempana juurikaan oireillut jalkojaan. Sydämelliset kiitokset eläinlääkäri Tuomas Kärkkäiselle!!!

Jekku harrasti monenlaisia lajeja laidasta laitaan, vaikkakaan lähinnä omistajan olemattoman kilpailuvietin vuoksi Jekkua ei kilpakentillä nähty. Paimenkoiran innolla Jekku mm. jäljesti ja tokoili, etsi metsästä niin sienet kuin 'kadonneet' ihmisetkin, oli innokas uimari ja harrastipa 'omiksi tarpeiksi' agilityäkin. Tositoimiin, eli paimentamaan Jekku pääsi yhtenä kesänä lammastilalta lainassa olleiden lampaiden kanssa. Paimenkoiran vaistot olivat kyllä tallella!

Jekku oli pyrrien tapaan erittäin omistajaansa kiintynyt koira ja kulkikin mukana monissa seikkailuissa. Oman lauman, ja muiden tuttujen koirien kanssa Jekku tuli hyvin toimeen, ja oli varsinkin pentujen suuri suosikki - vieraat koirat saivat Jekun mielestä usein jäädäkin sellaisiksi.

error: Materiaali suojattu/Content is protected !!